Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgSystemHikashopgeolocation has a deprecated constructor in /home/irisoftedu/public_html/plugins/system/hikashopgeolocation/hikashopgeolocation.php on line 11

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgSystemHikashopproductInsert has a deprecated constructor in /home/irisoftedu/public_html/plugins/system/hikashopproductinsert/hikashopproductinsert.php on line 11

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgSystemHikashopuser has a deprecated constructor in /home/irisoftedu/public_html/plugins/system/hikashopuser/hikashopuser.php on line 12

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/irisoftedu/public_html/plugins/system/hikashopgeolocation/hikashopgeolocation.php:11) in /home/irisoftedu/public_html/libraries/joomla/input/cookie.php on line 94
Irisoft Education

Gjuhët e huaja 
Trajnime profesionale
Programe për fëmijë
Matura shtetërore
Përgatitje për lëndë fakulteti
Rubrika punësim
Këshillim karriere
Kalendari i trajnimeve për mësuesit
Trajnime në distancë
Testim njohurish

Më shumë info

Ne jemi një nga qendrat e para didaktike ne Shqipëri
Aktiviteti i saj bazohet në trainime në fushën e kompjuterit për një gamë mjaft të gjerë programesh kompjuterike, në të gjitha gjuhët e huaja të kërkuara nga tregu vendas si dhe gjuhën shqipe për të huajt. Gjithashtu qendra ka zgjeruar gamën e shërbimeve të saj me trajinime profesionale para dhe pasuniversitare.

Ky aplikim online vlen për të gjithë të interesuarit për një vend pune.
...

Ky regjistrim online vlen për të gjithë të interesuarit për kurset që ofrojmë, ...

Pagesë tek Akademia ,
Transfertë Bankare  ,
Paypal Online ,

Irisoft Education
Him Kolli, V.23/1, Tiranë - Albania
0694097040, 06970875580695252625
 Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Na ndiqni:
 

Log in