Më shumë info

Gjuhë kineze, Japonisht, Turqisht, Greqisht etj…

kinezce_1685471204
200,00 €

+

Specifikime

Metodat respektive
4 muaj

Në qendrën tonë me grupe relativisht të vogla ose individuale ofrohen dhe ghjuhë të tjera si:

japonisht, gjuhë kineze, turqisht, greqisht si dhe gjuha shqipe për të huaj.

 

IRISOFT EDUCATION

Irisoft Education
RR. "Muhamet Gjollesha", Godina 78, Hyrja 1
 06970875580695252625
 Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Na ndiqni:
 

 

Log in