Më shumë info

Adobe Photoshop Profesional

psd
150,00 €

+

Specifikime

30 seanca

Adobe Photoshop është grafika e zhvilluar edituese e publikuar nga Adobe Systems, krijuar në vitin 1988 nga Thomas dhe John Knoll. Që atëherë, programi i Photoshop-it është bërë një industri në përpunimin, editimin grafik. Me anë të këtij programi mund të editojmë dhe kompozojmë imazhet në shtresa të shumëfishta të mbështetura në komanda si maskat, kanalet alfa dhe modele me ngjyra duke përfshirë RGB, CMYK, LAB etj. Photoshop ka mbështetje të gjerë për formate grafike, përdorim në fotografi, të cilat mbështesin të gjitha tiparet e lartpërmendura. Përveç anës grafike, ky program na mundëson redaktimin ose përgatitjen e tekstit, përpunimin e imazheve bardhë e zi dhe me ngjyra, etj..
35 seanca: 15 seanca teori + 20 seanca praktikë

 

 

IRISOFT EDUCATION

Irisoft Education
RR. "Muhamet Gjollesha", Godina 78, Hyrja 1
 06970875580695252625
 Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Na ndiqni:
 

 

Log in