Më shumë info

Adobe Illustrator Professional

illustrator_1355943742
120,00 €

+

Specifikime

20 seanca

Adobe Illustrator është një program që përdoret për të krijuar imazhe vektoriale. Këto imazhe përdoren për logot e kompanisë, përdorimet promocionale apo edhe punë personale, si në shtyp karikaturat e fotografive reale, dhe në formë dixhitale zakonisht për të krijuar ilustrime. Ky program ka një përdorim të gjerë. Programi mund të jetë i vështirë fillimisht por produkti final do të jetë një vlerë e të mësuarit në modelin e një kurbe.
Të jesh dizajner grafik, do të thotë të mund të përdorësh Illustratorin lehtësisht, të krijosh në mënyrë të hijshme, artistike logot e kompanive të ndryshme.
A doni të shkruani në një rreth një imazh të veçantë ose logo? Nuk është një problem! Adobe Illustrator është programi ideal për kompanitë, bizneset, etj sepse krijimin e imazhit apo logos që mund të jetë mjaft i vogël në punim na jep mundësinë e zmadhimit në përmasa gjigande.

 

 

IRISOFT EDUCATION

Irisoft Education
RR. "Muhamet Gjollesha", Godina 78, Hyrja 1
 06970875580695252625
 Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Na ndiqni:
 

 

Log in