Më shumë info

Adobe Indesign Profesional

id_798192994
100,00 €

+

Specifikime

15 seanca

Adobe InDesign është aplikim softueri prodhuar nga Adobe Systems. Përdorimi i këtij programi na mundëson krijimin- punimin si: postera, fletushka, broshura, revista, gazeta dhe libra. Grafik dizajner dhe artistët e prodhimit janë përdoruesit kryesorë të këtij programi, duke krijuar dhe hedhjen nga botime periodike, postera, dhe media të shtypura. 

 

IRISOFT EDUCATION

Irisoft Education
RR. "Muhamet Gjollesha", Godina 78, Hyrja 1
 06970875580695252625
 Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Na ndiqni:
 

 

Log in