Më shumë info

Aplikim për kurs / detyra kursi

Ky regjistrim online vlen për të gjithë të interesuarit për kurset që ofrojmë, për konsultime mbi detyrat dhe përgatitjen për provimet e  shkollave të mesme dhe lëndëve të  fakultetit, detyrave të kursit, punëve laboratorike, projekteve inxhinierike, etj.
Ju lutemi  plotësoni formularin e mëposhtëm!
Ju faleminderit!

 

Emër Mbiemër (*)

Invalid Input
E – mail (*)

Invalid Input
Lloji i kursit / Lënda (*)

Invalid Input
Bashkangjit Materialin (*)

Invalid Input
Vendos kodin si ne figure (*)
Vendos kodin si ne figure

Invalid Input
Numër Kontakti (*)

Invalid Input
Fakulteti / Dega (*)

Invalid Input
Pershkrim Sqarim (*)

Invalid Input

Informacion i vlefshëm vetëm për studentët të cilët kanë nevojë për konsultime.


  

 

IRISOFT EDUCATION

Irisoft Education
RR. "Muhamet Gjollesha", Godina 78, Hyrja 1
 06970875580695252625
 Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Na ndiqni:
 

 

Log in