Më shumë info

Prezantim i pjesës së parë të trajnimit me temë: “Menaxhimi i Njohurive”

Prezantim i pjesës së parë të trajnimit me temë: “Menaxhimi i Njohurive” në kuadër të Projektit "Menaxhimi dhe implementimi i dijeve gjatë procesit të mësimdhënies, për mësuesit e shkollave profesionale”, financuar nga ETF (European Training Foundation). Ky trajnim u zhvillua në Shkollën e Mesme Profesionale “ALI MYFTIU” ELBASAN më 01.02.2017 nga ora 12.30-15.30.

 

IRISOFT EDUCATION

Irisoft Education
RR. "Muhamet Gjollesha", Godina 78, Hyrja 1
 06970875580695252625
 Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Na ndiqni:
 

 

Log in