Më shumë info

Projekti "Menaxhimi dhe implementimi i dijeve gjatë procesit të mësimdhënies, për mësuesit e shkollave profesionale”

Pamje nga trajnimet e mesuesve të Shkollave të Mesme Profesionale Hoteleri-Turizëm, Teknike-Elektrike “Gjergj Canco”, dhe Ali Myftiu Elbasan, të zhvilluara përgjatë muajit Mars me tematikat: 1. Si të kemi aftësi të mira komunikuese 2. Si të jemi një mësues i mirëorganizuar 3. Si të jemi një mesues efektiv 4. Si ti motivojmë nxënësit Këto trajnime janë duke u zhvilluar në kuadër të Projektit "Menaxhimi dhe implementimi i dijeve gjatë procesit të mësimdhënies, për mësuesit e shkollave profesionale”, mbështetur nga ETF (European Training Foundation) dhe implementuar nga IRISOFT EDUCATION. Photos from teacher trainings to VET Schools Hotelery and Tourism, Technical-Electrical "Gjergj Canco" and “Ali Myftiu” Elbasan, held during the month of March with topics: 1. How to gain good communicative abilities 2. How to be a well organized teacher 3. Strategies to be an effective teacher 4. How to motivate the students This trainings are part of the"Knowledge Management & Implementation during the Teaching Process for Vocational School Teachers" project supported by ETF (European Training Foundation) and implemented by IRISOFT EDUCATION.

 

IRISOFT EDUCATION

Irisoft Education
RR. "Muhamet Gjollesha", Godina 78, Hyrja 1
 06970875580695252625
 Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Na ndiqni:
 

 

Log in