Më shumë info

Kalendari i trajnimeve me kredite të 25.01.2019 - 27.01.2019

Kalendari i trajnimeve me kredite të 25.01.2019 - 27.01.2019

Në këto trajnime mund të marrin pjesë:
Mësues dhe Aplikantë për Mësues në PRAG KUALIFIKIMI apo PORTAL, Drejtorë dhe Nën Drejtorë Shkollash, Edukatore kopështesh dhe çerdhesh, Punonjës DAR-esh dhe ZA-sh, Psikologë dhe Punonjës Sociale Shkollore dhe jo Shkollore, Mësues ndihmës dhe mbështetës në shkolla, Kujdestare shkollash speciale etj.
Per te marre pjese ju duhet te regjistroheni ne portalin trajnime.arsimi.gov.al ne kete menyre:
1. Hyni ne www.trajnime.arsimi.gov.al dhe klikoni ne rubriken trajnimet e hapura.
2. Pasi ju hapet faqja do te zgjidhni qytetin ne te majte ku deshironi ta zhvilloni trajnimin si dhe ne te djathte do te zgjidhni tek Agjensite QENDRA DIDAKTIKE IRISOFT dhe me pas do te shtypni butonin kerko.
3. Aty do ju dalin publikimet e trajnimeve ne ate qytet me datat.
4. Duke klikuar tek data me kornize blu e publikimit te trajnimit ku doni te merrni pjese do ju dale nje tabele qe duhet plotesuar me te dhenat personale te mesuesit qe deshiron te marre pjese.
5. Pasi ta keni plotesuar tabelen do te klikoni butonin ne fund Regjistrohu dhe ketu perfundon procedura e regjistrimit

Per cdo veshtiresi ne regjistrim na kontaktoni në kontaktet e mëposhtme : 0697087558 / 0695252625/ 0672888893 ose në adresën e email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Ju mirepresim

 

IRISOFT EDUCATION

Irisoft Education
RR. "Muhamet Gjollesha", Godina 78, Hyrja 1
 06970875580695252625
 Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Na ndiqni:
 

 

Log in