Më shumë info

Metoda e përdorur: Framework dhe Upstream Frekuentimi bëhet 3 herë në jave, çdo seance është 90 minuta. Metoda Framework dhe Upstream është vlerësuar nga profesorët e kualifikuar të Qendrës tonë, si një ndër metodat më të mira për të mësuar më thjeshtë gjuhën angleze. Perzgjedhja e metodës është një faktor kyç për të arritur nivele te larta të njohjes së gjuhës dhe komunikimi brenda një viti. Kronologjia e përdorur në këto metoda pranon çdo grupmoshë të jetë pjesë e klasave tona.

 

IRISOFT EDUCATION

Irisoft Education
RR. "Muhamet Gjollesha", Godina 78, Hyrja 1
 06970875580695252625
 Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Na ndiqni:
 

 

Log in