Më shumë info

Kursi i gjuhës gjermane rezulton prej vitesh si një ndër kurset më të suksesshme të qendrës tonë, kjo falë punës së pedagogëve, metodës së përdorur, bashkëpunimit me studentët dhe rezultateve në fund të kursit.

Metodat interaktive të përdorura gjatë orës së mësimit dhe studimi me pedagogë të huaj bën që studentët të arrijnë nivele shumë të larta brenda një periudhe një vjeçare.

Metoda Menschen shoqërohet me librin e studentëve, librin e punës  dhe CD për të zhvilluar aftësinë e të dëgjuarit. Kursi fillon me rregullat bazë të gjuhës gjermane të cilat janë studiuar dhe rishikuar në detaje, pasi studentët janë njohur me strukturat themelore dhe janë të gatshëm për rregullat gjuhësore më komplekse dhe strukturat. Ora e mësimit nuk është e kufizuar vetëm në materialet dhe ushtrimet e metodës, por ndërthuret me materiale ekstra te marra nga interneti si lajme, botime dhe romane të ndryshme.

 

Rezultat1 - 7 di 7

 

IRISOFT EDUCATION

Irisoft Education
RR. "Muhamet Gjollesha", Godina 78, Hyrja 1
 06970875580695252625
 Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Na ndiqni:
 

 

Log in