Më shumë info

Trajnim profesional-praktik për kandidatë që sapo kanë përfunduar shkollimin në degë të Informatikës, TIK-ut, Elektronikës etj; si dhe për individë jashtë profilit informatik por që dëshirojnë të punojnë në këtë profil pune.
Modulet përgatisin për realizimin dhe implementimin e një rrjeti me pajisje Ëindoës, komunikimin on-line të punonjësve të një firme-biznesi, apo enti shtetëror, ndërtimin e aplikacioneve Web, gjuhë të ndryshme programimi, etj. CCNA eshte nje program certifikimi per nivelin fillestar të inxhinierëve të rrjetit.

 

Rezultat1 - 4 di 4

 

IRISOFT EDUCATION

Irisoft Education
RR. "Muhamet Gjollesha", Godina 78, Hyrja 1
 06970875580695252625
 Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Na ndiqni:
 

 

Log in