Më shumë info

Këshillim karriere

Projekti i këshillimit të karrierës ka për qëllim të ndihmojë të rinjtë të bëjnë zgjedhjen e duhur në orientimin e studimeve dhe ndërtimin e një strategjie për tu gjendur shpejt në tregun e punës, në të ardhmen e tyre të afërt.
Këshillimi i karrierës ofrohet për të gjithë gjimnazistët/maturantët që janë në prag të zgjedhjes së tyre më të rëndësishme në jetë, që ëshë PROFESIONI!
Të bëjnë investimin e duhur në momentin e duhur! Përmes një programi të hartuar nga psikologu i këshillimit të karrierës duke bërë  përqasjen  Aftësi – Interesa – Prespektivë!
Cili është profesioni im i së ardhmes?
Këshillimi i karrierës kalon në një procedurë të orientuar në disa çështje thelbsore.
- Seancë këshillimi me specilistin e karrierës
- Aplikimi i Tesit të karrierës + Test Personaliteti etj.
- Identifikimi i prirjeve (cilësitë, aftësitë, talenti etj)
- Analiza e alternativave, njohja me profesionet e perspektivës
- Qartësimi mbi dilemën “Ajo që më pëlqen apo ajo që kam prirje”
- Bashkëpunimi më prindërit
- Vendosja e pririoriteteve
- Orientimi i studimeve
- Identifikimi i nevojave emergjente akademike (konsulencë për lëndë specifike, kurse etj.) për të arritur qëllimin e synuar.
- Takim për konsulencë me specialistët e profesionit të përzgjedhur.
Qëndra Irisoft është ndër të vetmet që ofron këshillim në të gjitha fazat e karrierës dhe konsulencë gjatë gjithë jetës!

 

 

IRISOFT EDUCATION

Irisoft Education
RR. "Muhamet Gjollesha", Godina 78, Hyrja 1
 06970875580695252625
 Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Na ndiqni:
 

 

Log in