Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgSystemHikashopgeolocation has a deprecated constructor in /home/irisoftedu/public_html/plugins/system/hikashopgeolocation/hikashopgeolocation.php on line 11

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgSystemHikashopproductInsert has a deprecated constructor in /home/irisoftedu/public_html/plugins/system/hikashopproductinsert/hikashopproductinsert.php on line 11

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgSystemHikashopuser has a deprecated constructor in /home/irisoftedu/public_html/plugins/system/hikashopuser/hikashopuser.php on line 12

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/irisoftedu/public_html/plugins/system/hikashopgeolocation/hikashopgeolocation.php:11) in /home/irisoftedu/public_html/libraries/joomla/input/cookie.php on line 94
Rubrika punësim

Më shumë info

Rubrika punësim

Në Korrik të vitit 2015 Irisoft merr akreditimin dhe licensimin nga Ministria e Punës dhe Rinisë dhe QKL për zhvillimin e Trajnimeve dhe Kurseve Profesionale si dhe Shërbime të ndërmjetësimit në tregun e punës.
Në shërbim të kësaj është ngritur projekti  "Rekrutim, trajnim dhe punësim i burimeve njerëzore", projekt i cili ofron  një qasje sa më të mirë të kërkesave të tregut dhe  nje ngritje sa më profesionale të individëve:
Mesatarisht punësohen 5-8 individë në muaj në kompani private dhe në shtet.
Apliko për punë
Ky aplikim online vlen për të gjithë të interesuarit për një vend pune.
Plotësoni formularin e mëposhtëm sipas kërkesave duke bashkangjitur dosjen tuaj.
Ju faleminderit!

Emri Mbiemri (*)

Invalid Input
Qyteti (*)

Invalid Input
Pozicioni i për të cilën aplikoni (*)

Invalid Input
Paga e minimale e kerkuar (*)

Invalid Input
Bashkangjit dosjen (PDF): CV, Diploma dhe lista e notave, Certifikata trajnimesh, Mbrojtje e Gjuhës së Huaj (nëse keni një tëtillë), Referenca të ndryshme dhe Letër motivimi

Diploma dhe lista e notave

Invalid Input
Mbrojtje e Gjuhës së Huaj

Invalid Input
Vendos kodin si ne figurë (*)
Vendos kodin si ne figurë

Invalid Input

Informacioni dhe kërkesa e dërguar prej jush fillimisht do të shqyrtohet dhe do të njoftoheni për orarin e intervistës. Informacioni juaj nuk do të përdoret për qëllime të tjera dhe nuk do t’ju komunikohet personave të paautorizuar brenda apo jashtë Institucionit tonë.

Cel (*)

Invalid Input
E-mail (*)

Invalid Input
Aktualisht: (*)

Invalid Input
Kërkesa juaj (Arsyeja pse duhet te jeni ju kandidati i përzgjedhur) (*)

Invalid Input
CV

Invalid Input
Certifikata trajnimesh

Invalid Input
Referenca të ndryshme dhe Letër motivimi

Invalid Input

  

Irisoft Education
Him Kolli, V.23/1, Tiranë - Albania
0694097040, 06970875580695252625
 Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Na ndiqni:
 

Log in