Më shumë info

Trajnim 1 ditor: 'Menazhimi praktik i Burimeve Njerëzore'

Për realizimin e objektivave dhe qëllimeve, çdo institucion duhet të sigurojë jo vetëm burimet materiale dhe monetare, por edhe burimet njerëzore pra personelin e saj. Sot, Burimet Njerëzore luajnë rolin e një partneri të rëndësishëm të biznesit, të cilat kanë një ndikim të rëndësishëm në perfomancën e biznesit. Burimet njerëzore nuk mbështesin funksionet e biznesit, por ato marrin përsipër pronësinë dhe menaxhimin e ndryshimeve menaxheriale të projekteve të biznesit. Burimet Njerëzore paraqesin politika dhe praktika në rritjen e performancës së punonjësve, duke ruajtur nivelin e lartë të kënaqësisë së punës tek punonjësit duke dizenjuar një kulturë unike të biznesit.
Irisoft Education
Him Kolli, V.23/1, Tiranë - Albania
0694097040, 06970875580695252625
 Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Na ndiqni:
 

Log in