Më shumë info

Testim njohurish

Plotesoni testin e njohurive i përgatitur nga Irisoft. Ky testim do tju japë një ide më të saktë në thellesinë e njohurive që zotëroni në fushën e përdorimit të kompjuterit dhe programeve që përdoren sot në tregun e punës. Pas përfundimit të testit online të mëposhtëm do të keni mundesinë të merrni përgjigjen e pikeve që keni arritur. Nëse shikoni nga rezultati që keni mangësi dhe dëshironi ti përmisoni ato, ju ftojmë të na kontaktoni në qendrën e Akademisë Profesionale Irisoft.

Ju lutemi plotësoni testimin e mëposhtëm:

Email(*)
Invalid Input

Emer perdoruesi(*)
Invalid Input

 
Formula kimike e acidit sulfurik ne word realizohet ndermjet opsioneve(*)
Invalid Input

 

IRISOFT EDUCATION

Irisoft Education
RR. "Muhamet Gjollesha", Godina 78, Hyrja 1
 06970875580695252625
 Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Na ndiqni:
 

 

Log in