Më shumë info

Kurse  dhe konsulencë për lëndët e fakultetit.
Përgatitje profesionale dhe te sigurt nga pedagogë fakulteti
Mesimëdhënia është  e niveleve të larta ku  ndërthuret përgatitja për provimet e sezonit me praktikën në laboratore. Kjo metodë mësimdhënieje ndihmon që studentët të mësojnë logjikisht dhe të kalojnë pritshmëritë e tyre për rezultatet në provime. 

 

 

IRISOFT EDUCATION

Irisoft Education
RR. "Muhamet Gjollesha", Godina 78, Hyrja 1
 06970875580695252625
 Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Na ndiqni:
 

 

Log in