Më shumë info

Trajnimi profesional i Paketës Grafike është një përmbledhje e tri programeve kryesore që nevojiten për të punuar në një studio grafike; Photoshop, Ilustrator, Indesig. Ku kurs në total përmban 45 seanca, ku pjesën më të madhe të seancave e zë Photoshop-i, i cili është baza. Trajtimi i këtij kursi nga profesorët më profesionistë dhe më të suksesshëm në vend të cilët do jua bëjnë më të thjeshtë përgatitjen dhe sigurinë në aftësitë tuaja për tu përqasur me punën.

Irisoft Education
Him Kolli, V.23/1, Tiranë - Albania
0694097040, 06970875580695252625
 Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Na ndiqni:
 

Log in