Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgSystemHikashopgeolocation has a deprecated constructor in /home/irisoftedu/public_html/plugins/system/hikashopgeolocation/hikashopgeolocation.php on line 11

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgSystemHikashopproductInsert has a deprecated constructor in /home/irisoftedu/public_html/plugins/system/hikashopproductinsert/hikashopproductinsert.php on line 11

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgSystemHikashopuser has a deprecated constructor in /home/irisoftedu/public_html/plugins/system/hikashopuser/hikashopuser.php on line 12

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/irisoftedu/public_html/plugins/system/hikashopgeolocation/hikashopgeolocation.php:11) in /home/irisoftedu/public_html/libraries/joomla/input/cookie.php on line 94
Macromedia Dream Weaver

Më shumë info


Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; hikashopCartHelper has a deprecated constructor in /home/irisoftedu/public_html/administrator/components/com_hikashop/helpers/cart.php on line 11

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgHikashopAcymailing has a deprecated constructor in /home/irisoftedu/public_html/plugins/hikashop/acymailing/acymailing.php on line 11

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgHikashopGoogle_products has a deprecated constructor in /home/irisoftedu/public_html/plugins/hikashop/google_products/google_products.php on line 11

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgHikashopHistory has a deprecated constructor in /home/irisoftedu/public_html/plugins/hikashop/history/history.php on line 11

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgHikashopMassaction_address has a deprecated constructor in /home/irisoftedu/public_html/plugins/hikashop/massaction_address/massaction_address.php on line 11

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; HikaShopQuery has a deprecated constructor in /home/irisoftedu/public_html/administrator/components/com_hikashop/classes/massaction.php on line 2417

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgHikashopMassaction_category has a deprecated constructor in /home/irisoftedu/public_html/plugins/hikashop/massaction_category/massaction_category.php on line 11

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgHikashopMassaction_product has a deprecated constructor in /home/irisoftedu/public_html/plugins/hikashop/massaction_product/massaction_product.php on line 11

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgHikashopMassaction_user has a deprecated constructor in /home/irisoftedu/public_html/plugins/hikashop/massaction_user/massaction_user.php on line 11

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgHikashopRates has a deprecated constructor in /home/irisoftedu/public_html/plugins/hikashop/rates/rates.php on line 11

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgHikashopUser_account has a deprecated constructor in /home/irisoftedu/public_html/plugins/hikashop/user_account/user_account.php on line 11

Macromedia Dream Weaver

dr
100,00 €

+

Specifikime

15 seanca

Macromedia Dreamweaver ndihmon në ndërtimin e faqeve të Internetit. Tematikat kryesore që do të trajtoni në këtë kurs prej 30 seancash janë:
- Përshkrimi i ambjentit të punës në Dreamweaver, njohja me protokollet e komunikimit.
- Njësitë matëse, mënyrat e adresimit dhe strukturën e formatit.
- Komandat bazë dhe parapërgatitja e formatit të punës
- Konceptimi, krijimi, modifikimi dhe punimi i shtresave
- Modifikimi i faqeve ekzistuse të internetit
- Koncepte online dhe offline
- Pirateria
- Backup; dhe plot 10 tema të tjera të cilat do i njihni dhe mësoni më thjeshtë në praktikë.
Në fund të këtij kursi ju tashmë do jeni në gjëndje të krijoni vete një faqe pune dhe ta mirëmbani atë në funsion tuaj.

Irisoft Education
Him Kolli, V.23/1, Tiranë - Albania
0694097040, 06970875580695252625
 Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Na ndiqni:
 

Log in